› Eger, Idegenvezető

Eger Idegenvezeto


Ha szeretné teljes mértékben élvezni és megtapasztalni mindazt, amit Eger és környéke kínál, akkor mi sem könnyebb, mint meghallgatni egy hozzáértő és szórakoztató helybélit, aki beszéli az Ön nyelvét.

Biztosítani tudunk Magyar nyelven beszélő idegenvezetőket kis- és nagyméretű csoportok (és egyének) számára. 

 


Az alábbi borkóstoló és városnéző túráink a legnépszerűbbek, de elvihetjük Önt egy túrára a Bükkbe, madárlesre, vadászatra, vadlesre, gombászásra, horgászatra, kajakozásra, kerékpáros túrákra, sziklamászásra, de ezeken kívül kínálunk sok minden mást is.  Forduljon hozzánk bizalommal bármilyen különleges kéréssel. 

 


Kérjük, kattintson ide egy túra lefoglalására, ha szeretne több információt túráinkról, vagy ha bármilyen különleges kérései lennének.


Bortúra egyaránt ajánlott mindkét esetben

  • Ismerje meg az egri bor történetét.
  • Élvezze az egri borokat egy hagyományos pincészetben.
  • Hagyományos magyar ételeket élvezhet a bor mellé. 

Időtartam: 2½ óra

Ár:  10000 huf csoportonként egy órára + 2000huf fejenként a borkóstoló.

 

Városnézés

Elindulunk a vár lábától, az 1552-es hősies védelem színhelyétől, a szűk, macskaköves Dobó utcán keresztül a fenséges Kossuth utcai barokk paloták és kastélyok mentén, a Szent János-székesegyházig és a Líceum épületéig sétálunk, majd az érseki palotán túl a Széchenyi utcán, és végül a lenyűgöző Dobó térig, a minorita templomig és az eklektikus stílusú Városházáig.

Időtartam: 2,5 óra, illetve több, ha a Várat is meg szeretné látogatni.

Ár:  10000 huf csoportonként egy órára 
Follow ieger.com's board Eger, Hungary on Pinterest.